Media Models heeft een nieuwe aanwinst; Corine Haacke.


Corine heeft sinds haar 15e als model de hele wereld gezien. Ze heeft in Amerika shows gelopen voor o.a. Nike, Reebok, DKNY, Liz Claiborne en American Eagle, en heeft in Nederland gelopen voor ontwerpers zoals Frans Molenaar, Sheila de Vries, Monique Collignon en Ronald Kolk. Tussen het modellenwerk door heeft Corine ook nog een studie gevolgd, namelijk International Fashion Management aan het Amsterdam Fashion Institute. Corine was één van de gezichten van V8 en heeft voor deze zender ook de programma's Uit je Tent en Uit je Skihut gepresenteerd, gevolgd door het programma My Perfect Match op Veronica.


Na acht jaar ervaring als model, komt Corine Media Models versterken met het scouten en boeken van modellen. De beginnende modellen gaat Corine ook begeleiden tijdens foto shoots en mode shows. De grote groep modellen die nog nooit een show hebben gelopen krijgt een cursus aangeboden, opgericht door Media Models, en gehouden in Paleis Soestdijk
(Locatie: Club More in Amsterdam) georganiseerd door Omdehaverklap. Tijdens deze zes daagse cursus leren de modellen de basics van de catwalk, en bereiden ze zich voor op een door Media Models georganiseerde modeshow, die tevens in de More zal worden gehouden.

Corine zal ook samenwerken met Media Models aan het ontwikkelen van nieuwe projecten gerelateerd aan de fashion/model/entertainment branche, en zal de pers te woord staan bij nieuwe ontwikkelingen van Media Models.

Naast haar werkzaamheden voor Media Models, is Corine in het dagelijks leven bezig met modellenwerk en diverse presentatie en acteer cursussen. Voor tv/reclame werkzaamheden is Corine te boeken via haar management, Absolutely TalentMedia Models Agency | The Netherlands | 2003